Μείωσε ο ΠΑΟΚ, προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Μείωσε ο ΠΑΟΚ, προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Παναθηναϊκού στο Μετς και να μείνει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό. Προβάδισμα πήρε ο Ολυμπιακός.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έμεινε «ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισής του στους τελικούς της Volley League, στερώντας από τον Παναθηναϊκό τη «σκούπα» στην ημιτελική σειρά των Playoffs. Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν νικηφόρα με 3-1 σετ από το Μετς, μείωσαν σε 2-1 τη σειρά και πλέον, την προσεχή Πέμπτη (21/3), έχουν την ευκαιρία στην Πυλαία να την ισοφαρίσουν.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του από το πρώτο σετ, εξασφάλισε μια διαφορά ασφαλείας και πήρε εύκολα το σετ με 25-16. Δίχως να κατεβάσουν ταχύτητα, οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο αποτελεσματικοί και στο δεύτερο σετ ξέφυγαν με 4-7 και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το 21-25 και το 0-2. 

Στο τρίτο σετ, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και με κορυφαίο τον Ερνάντεζ μείωσε σε 1-2 (25-20). 

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα λάθη του Παναθηναϊκού και αξιοποιώντας την έφεσή του στα μπλοκ επικράτησε 25-18. 

Τα σετ: 1-3 (16-25, 21-25, 25-20, 18-25)

Ενα βήμα πριν τον τελικό ο Ολυμπιακός

Mία νίκη μακριά από τους τελικούς της Volley League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τη δεύτερη νίκη κόντρα στον Μίλωνα. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους με 3-1 σετ και πλέον με νίκη την προσεχή Πέμπτη (21/3) στη Νέα Σμύρνη εξασφαλίζουν θέση στους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, είχε καθαρό μυαλό και αποτελεσματική επίθεση και επικράτησε 25-18. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 8-4 και «πατώντας» στα λάθη του Μίλωνα διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το 25-19.Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο τρίτο σετ, προσπέρασαν με +3 (15-18) και δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος (20-25) κάνοντας έτσι το 2-1. 

Ωστόσο, στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τους άσους του, ξέφυγε με 14-10 και πήρε με άνεση το σετ 25-17. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή