Μια ανάσα από την ΑΒΑ League το Ντουμπάι

Μια ανάσα από την ΑΒΑ League το Ντουμπάι

Σημαντική εξέλιξη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού η ομάδα από το Ντουμπάι θα παίζει στην ABA Liga από την ερχόμενη σεζόν. Ανοιξε ο δρόμος για τη EuroLeague

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη απόφαση ελήφθη και η ομάδα από το Ντουμπάι θα αγωνίζεται από τη νέα κιόλας σεζόν (2024-25) στην ABA League. Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα «Meridiansport», εννέα σύλλογοι ψήφισαν υπέρ της ένταξής του Ντουμπάι στην ABA League, με την Παρτιζάν να ψηφίζει αρνητικά, ενώ η Μπουντούτσνοστ δεν εμφανίστηκε καν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση. 

Η σύμβαση με την ABA League φαίνεται πως θα είναι τριετής, καθώς η βελτιωμένη οικονομικά πρόταση από το Ντουμπάι έκαμψε τις αντιστάσεις των μελών. Μετά την πάροδο της τριετίας υπάρχει η δυνατότητα για επέκταση συνεργασίας. 

Η μη συμμετοχή στην ABA League ήταν το τελευταίο… αγκάθι, το οποίο πλέον η ομάδα του Ντουμπάι αφήνει πίσω και ετοιμάζεται για την είσοδο στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, περνώντας όμως μια σεζόν από το EuroCup.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή