Αποφυλακίστηκε ο Ντάνι Αλβες με εγγύηση ενός εκατ. ευρώ

Αποφυλακίστηκε ο Ντάνι Αλβες με εγγύηση ενός εκατ. ευρώ

Επειτα από 15 μήνες, το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του Ντάνι Αλβες με εγγύηση ενός εκατ. ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να έχει καταδικαστεί για τον βιασμό 23χρονης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή στην υπόθεση του Ντάνι Αλβες ο οποίος, έπειτα από 15 μήνες φυλάκισης, αποφυλακίζεται πληρώνοντας εγγύηση ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Παρά την αρνητική εισήγηση από την πλευρά της Εισαγγελίας στο αίτημα του Βραζιλιάνου σταρ να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη, η απόφαση που τελικά ελήφθη από το δικαστήριο είναι να αποφυλακιστεί προσωρινά καταβάλλοντας ωστόσο εγγύηση ύψους ενός εκατ. ευρώ. «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα διαφύγω, θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας» είπε κατά την ακρόαση ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της «Σελεσάο», με την πλευρά της Εισαγγελίας να τονίζει ότι είναι αρνητική στο αίτημα του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Ντάνι Αλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ, εποπτευόμενη αποφυλάκιση για πέντε χρόνια μετά την έξοδο από τη φυλακή και απαγόρευση προσέγγισης του θύματος για περίοδο 9,5 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή