Ντάνι Αλβες: Ο πατέρας του Νεϊμάρ θα καταβάλει την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ

Ντάνι Αλβες: Ο πατέρας του Νεϊμάρ θα καταβάλει την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ

Ο πατέρας του Νεϊμάρ είνα αυτός που θα πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Αλβες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε την προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Αλβες με εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ διατάχθηκε και η αφαίρεση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικου και ισπανικού).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη φυλακή Brians 2, όπου βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, μόλις καταβάλει το ποσό. Σύμφωνα με τη «La Vanguardia», το πρόσωπο που θα πληρώσει την εγγύηση είναι ο πατέρας του Νεϊμάρ.

Ο Αλβες είχε ήδη απευθυνθεί στην οικογένεια του Βραζιλιάνου σταρ για το ποσό των 150.000 ευρώ που ζήτησε ο ανακριτής ως αποζημίωση για το θύμα σεξουαλικής βίας, γεγονός που λειτούργησε και ως ελαφρυντικό για τη μείωση της ποινής σε 4,5 χρόνια.

Μπορεί η περιουσία του Αλβες να ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα χρήματα κατασχέθηκαν σε μια νομική διαδικασία που άνοιξε η πρώην σύζυγός του, Ντινόρα Σαντάνα, η οποία τον εμποδίζει να προχωρά σε πληρωμές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT