Φιλική νίκη στην Κύπρο για την ΑΕΚ, 1-0 τον Απόλλωνα

Φιλική νίκη στην Κύπρο για την ΑΕΚ, 1-0 τον Απόλλωνα

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 στην Κύπρο του Απόλλωνα και έδειξε έτοιμη για τo ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό ματς που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο. Παρουσία περίπου 10.000 φιλάθλων στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ», έδρα του Απόλλωνα, οι δύο σύλλογοι συνέδεσαν τον αγώνα αυτό με τα «γενέθλιά» τους, καθώς φέτος η Ενωση γίνεται 100 ετών και η κυπριακή ομάδα συμπληρώνει τα 70. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους παίκτες του να έχουν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο 45λεπτο, βγάζοντας ένταση, διάθεση αλλά και αρκετές φάσεις μέσα από συνδυαστικό ποδόσφαιρο, παρότι πέτυχαν μόλις ένα τέρμα σε αυτό το διάστημα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 9΄ ο Φαν Βέερτ από ασίστ του Λιούμπισιτς. Πισάρο, Λιούμπισιτς και Αραούχο ήταν οι καλύτεροι για τους «κιτρινόμαυρους».

Απόλλων Λεμεσού (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σιέλβικ (74΄ λ.τ. Πέρετζ), Εκπολό, Σάντος (71΄ Πεϊμπέρνες), Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά (71΄ Αδωνη), Κρμέντσικ, Μπακένγκα (71΄ Κοστάκε).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (64΄ Πήλιος), Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί (87΄ Ραντόνια), Φερνάντες (58΄ Ελίασον), Γιόνσον, Λιούμπισιτς (46΄ Ζίνι), Πισάρο (64΄ Πόνσε), Αραούχο (64΄ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (64΄ Αμραμπατ).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT