Στα προημιτελικά του BCL ο Προμηθέας, 79-67 την ΑΕΚ

Στα προημιτελικά του BCL ο Προμηθέας, 79-67 την ΑΕΚ

Ο Προμηθέας έκανε το… καθήκον του στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 79-67 και παράλληλα τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του BCL

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Προμηθέας πήρε μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας για άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν επί της ΑΕΚ (79-67) και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του BCL.

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, μετρώντας 29 πόντους, εκ των οποίων τους 18 πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τη μικρή διακοπή που σημειώθηκε, λόγω του καυγά ανάμεσα σε Αγραβάνη και Χρυσικόπουλο, ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή. Ετσι, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των «16» με ρεκόρ 0-6, ενώ παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη από τις 9 Δεκεμβρίου.

Το Περιστέρι και ο Προμηθέας θα μάθουν τους αντίπαλους τους στην κλήρωση των προημιτελικών του BCL, η οποία θα γίνει την Πέμπτη (21/3, 19:00).

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Περιστερίου

  • Μάλαγα
  • Βόννη ή Λούντβινγκσμπουργκ
  • Μούρθια

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Προμηθέα

  • Μάλαγα
  • Βόννη ή Λούντβινγκσμπουργκ
  • Τενερίφη
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή