Συνάντηση Βρούτση με αντιπροσωπεία από FIFA, UEFA, ΕΠΟ και Super League

Συνάντηση Βρούτση με αντιπροσωπεία από FIFA, UEFA, ΕΠΟ και Super League

Συνάντηση γνωριμίας με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε η αντιπροσωπεία των μελών FIFA - UEFA, ενώ βρέθηκαν και οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Νόνταρ Αχαλκάτσι, Ρολφ Τάνερ, Λούκα Νίκολα, Μάριος Γεωργίου και Γιαν Χάφνερ, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Super League Μηνά Λυσάνδρου και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας Ιάκωβο Φιλιππούση, συνομίλησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Το συμπέρασμα που βγήκε από τη συνάντηση είναι πως υπάρχει κοινή επιθυμία από όλες τις πλευρές «για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Στην ενημέρωση από την πλευρά του υπουργείου υπογραμμίζεται ότι «επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας όσο και από εκείνη των διεθνών Συνομοσπονδιών, η άριστη συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η αντιπροσωπεία (Nodar Akhalkatsi, Rolf Tanner, Luca Nicola, Marios Georgiou, Dr. Yann Hafner) των FIFA και UEFA, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα μας επ’ ευκαιρία και του χθεσινοβραδινού αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν. Τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, συνόδευαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο αντιπρόεδρός της και πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσσάνδρου και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης. Επιβεβαιώθηκε, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από εκείνη των διεθνών συνομοσπονδιών και της ΕΠΟ η επιθυμία για εποικοδομητική συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή