Το Βελιγράδι θέλει ακόμα ένα Final 4 της EuroLeague

Το Βελιγράδι θέλει ακόμα ένα Final 4 της EuroLeague

Ο διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, επιβεβαίωσε ότι το Βελιγράδι έχει ήδη αιτηθεί στη EuroLeague ώστε να φιλοξενήσει εκ νέου το Final 4 σε βάθος τριετίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Stark Arena, χωρητικότητας 19.394 θεατών που χρησιμοποιούν ως κοινή έδρα ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν, θα φιλοξενήσει το Final 4 του Basketball Champions League το τριήμερο 26-28 Απριλίου.

Οι Σέρβοι όμως δεν μένουν εκεί, καθώς επιθυμούν να αναλάβουν ακόμα ένα μεγάλο event. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, ενδιαφέρονται για την ανάληψη του Final 4 της EuroLeague μέσα στην επόμενη τριετία. Θυμίζουμε πως το Βελιγράδι φιλοξένησε το Final 4 το 2018 και το 2022, με νικήτριες τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές αντίστοιχα.

«Εχουμε ήδη αιτηθεί για ένα από τα επόμενα τρία Final 4, πριν ακόμη εμφανιστεί στο προσκήνιο το Αμπου Ντάμπι. Αυτό που είναι ξεκάθαρο σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο είναι ότι το Βελιγράδι είναι ιδανικός οικοδεσπότης για αυτή τη διοργάνωση» τόνισε ο Γκρμπόβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή