Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, αλλά δύσκολα με… θεατές

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, αλλά δύσκολα με… θεατές

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη απάντηση αναφορικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Aρη, δόθηκε στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ, παρουσία και του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Εκεί λοιπόν, αποφασίστηκε το σημαντικό αυτό ραντεβού να γίνει στο «Πανθεσσαλικό», όμως δύσκολα θα υπάρχει παρουσία του κόσμου, κάτι που τόνισε και ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

«Eγινε μια σύσκεψη σήμερα, στην οποία πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Oταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Aρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά τη σύσκεψη. 

«Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες πάμε στον Βόλο, που λέει η προκήρυξη, αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ενός χρονικού σημείου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο, λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν», συνέχισε.

«Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, οπότε σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός να γίνει στον Βόλο χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε κι εμείς να αλλάξουμε απόφαση», υποστήριξε.

Οσο για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο Αρης εμφανίστηκε αρνητικός: «Ο Αρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή