Η ομιλία Μπακασέτα στους διεθνείς: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Η ομιλία Μπακασέτα στους διεθνείς: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Με μήνυμά της στα social media η Εθνική Ελλάδας αναφέρεται στον αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2024, ενώ υπάρχει και ηχητικό από την ομιλία του αρχηγού στους συμπαίκτες του

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024, αφού αποκλείστηκε στα πέναλτι στον τελικό των Play Off με τη Γεωργία. Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό είναι διάχυτη, αλλά όπως φαίνεται και από το video που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στα social media, κανείς δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

«Eνα πέναλτι μπορεί να χαθεί… Μια πρόκριση μπορεί να χαθεί… Αλλά όσο δεν χάνεται η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΠΙΣΤΗ, δεν θα χαθεί ποτέ και η Ελπίδα. Eχετε δώσει τη ζωή σας γι’ αυτή την ομάδα. Και η ζωή συνεχίζεται… Είμαστε μαζί σας» είναι το μήνυμα.

Μάλιστα, υπάρχει και ηχητικό του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος σε ομιλία του στους συμπαίκτες του τόνισε: «Μόνο εμείς εδώ ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε εδώ. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα βάζω πάνω απ’ όλα και όλους την ομάδα. Επειδή είμαστε Ελληνες δεν τα παρατάμε ποτέ. Ολοι μαζί… ένα, δύο, τρία Ελλάς».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή