Χωρίς τέλος οι νομικές περιπέτειες για τον Τονάλι – Εμπλοκή σε νέο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Χωρίς τέλος οι νομικές περιπέτειες για τον Τονάλι – Εμπλοκή σε νέο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Ερευνάται για εμπλοκή σε 50 στοιχηματισμούς, από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγους μήνες μετά τον δεκάμηνο αποκλεισμό που του επιβλήθηκε λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που συντάραξε το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο 23χρονος μέσος βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά, ερευνάται για εμπλοκή σε 50 στοιχηματισμούς, από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Η υφιστάμενη τιμωρία τον κρατάει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο. Ο Ιταλός μέσος έχει περιθώριο έως τις 5 Απριλίου για να απαντήσει στην FA και φυσικά κινδυνεύει να τιμωρηθεί βαρύτερα, μένοντας εκτός γηπέδων για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Λίγο μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης, η Νιούκαστλ τοποθετήθηκε επίσημα: «Η Νιούκαστλ αναγνωρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του Σάντρο Τονάλι, οι οποίες έχουν να κάνουν με εικαζόμενες παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της FA. Ο Σάντρο συνεχίζει να συμμορφώνεται πλήρως με τις σχετικές έρευνες και έχει την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου. Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο σύλλογος δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτήν τη στιγμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή