Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Final Four

Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Final Four

Οι προβλέψεις του Σέρβου τενίστα για το Final Four της EuroLeague

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κανονική διάρκεια της EuroLeague κι εκτός από την πρωτιά της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κριθεί ούτε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ούτε και οι ομάδες που θα βρεθούν στα Play in. Αυτό δεν εμπόδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει τις δικές του προβλέψεις για τις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four της EuroLeague. Αυτές ήχησαν εξαιρετικά στα αυτιά των Ελλήνων φιλάθλων, καθώς στο Βερολίνο πιστεύει πως θα πάνε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός.

Ο Σέρβος τενίστας και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ και το αποδεικνύει συχνά πυκνά, αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Μάλιστα, μαζί με τις δύο ελληνικές ομάδες, ο Τζόκοβιτς βλέπει και την Παρτίζαν στο Final Four, αλλά και τη Μονακό, αφήνοντας έτσι εκτός τόσο τη Ρεάλ όσο και την Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε, πως απόψε (21.30) η Παρτιζάν υποδέχεται στον δικό της… τελικό τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να μην έχει περιθώρια για απώλειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή