Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο στις 18/5

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο στις 18/5

Ο Αρης δεν θέλει το ΟΑΚΑ, το στάδιο του Βόλου δεν έχει κάμερες - Μάχη με τον χρόνο για βελτιωτικές εργασίες

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντί για γιορτή… μπελάς. Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ σηκώνει τα χέρια ψηλά και αδυνατεί να πραγματοποιήσει έναν φυσιολογικό τελικό Κυπέλλου, καθώς όπως όλα δείχνουν το ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Αρη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό, όμως χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο φιναλίστ, αφού το γήπεδο που η ίδια η ομοσπονδία επέλεξε, βάσει της προκήρυξης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις λόγω έλλειψης καμερών. Από εκεί και πέρα, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί, παρουσία των αρμόδιων φορέων και των ιδιοκτητών των ομάδων, δεν υπήρξε συμφωνία για αλλαγή έδρας, καθώς ο Αρης αρνείται να παίξει στο ΟΑΚΑ ακόμη και με οπαδούς.

«Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη. Και η προκήρυξη είναι σαφής: Οταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, μπορούμε να το ακούσουμε και να το συζητήσουμε. Ο Αρης, όμως, δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ», δήλωσε μετά το τέλος της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και προσέθεσε: «Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο, όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο, ωστόσο, με βάση τον νέο νόμο, πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις, που σήμερα δεν πληρούνται. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, που το βλέπω δύσκολο. Σήμερα, λοιπόν, η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Το Πανθεσσαλικό δεν μπορεί να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο. Η απόφαση είναι οριστική».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι είναι θετικός για την παρουσία περίπου 15.000 φιλάθλων, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από περίπου 4.500 εισιτήρια, όμως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, επιθυμώντας να δοθούν περισσότερα εισιτήρια στις ομάδες. Οσον αφορά τον Αρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε ότι η επιθυμία της ομάδας του είναι να διεξαχθεί το ματς βάσει της προκήρυξης, δηλαδή στον Βόλο με την παρουσία 8.000 οπαδών από κάθε ομάδα.

Με τα σημερινά δεδομένα, λοιπόν, και αν δεν αλλάξει κάτι, οδεύουμε ολοταχώς προς ακόμη έναν τελικό κεκλεισμένων των θυρών, με μόνη ελπίδα να γίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες στο Πανθεσσαλικό ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το βράδυ της 18ης Μαΐου έστω 11.000 θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή