Ισοπαλία στα Γιάννενα και η μάχη σωτηρίας συνεχίζεται…

Ισοπαλία στα Γιάννενα και η μάχη σωτηρίας συνεχίζεται…

Στο θρίλερ των Ζωσιμάδων, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται, με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται, με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Στο 5’ ο Γιώργος Παμλίδης πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Κέβιν Ροσέρο όμως δε βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά, Χουάνπι Ανόρ και Χάρης Μαυρίας συνεργάστηκαν, ο τελευταίος γύρισε στον Νίκο Καρέλη που σκόραρε, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο πρώην διεθνής φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Κανονικά μέτρησε το γκολ του Κόντε στο 25’. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 65’ το σουτ του Χάρη Μαυρία δε βρήκε στόχο, αλλά από ενέργεια και σέντρα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντίαζ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Κόντε να κάνει ωραία κίνηση, αλλά να αστοχεί στο 81’ και τον Μάριο Οικονόμου να σώζει το πλασέ του Παναγιώτη Τζίμα στις καθυστερήσεις.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ έμεινε στην τελευταία θέση, ενώ ο Παναιτωλικός βρέθηκε στο +2 από την προτελευταία Κηφισιά και διατήρησε το +5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Κιάκος (78’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (87’ Ροζάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71’ Μπατίστ), Κόντε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (55’ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66’ Λομονάκο), Χατζηθεοδωρίδης (66’ Ντουάρτε), Χουάνπι (87’ Λιάβας), Καρέλης, Ντίαζ (87’ Μπακάκης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή