NBA: Επέστρεψαν στις νίκες οι Μπακς με κορυφαίο τον Αντετοκούνμπο

NBA: Επέστρεψαν στις νίκες οι Μπακς με κορυφαίο τον Αντετοκούνμπο

Ο «Greek Freak» αγωνίστηκε για 37 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και είχε απολογισμό 36 πόντους (12/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 12/16 βολές), 16 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ υπέπεσε σε 3 λάθη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μιλγουόκι επέστρεψε στις νίκες στο NBA. Οι Μπακς επιβλήθηκαν 122-113 των Χοκς στην Ατλάντα και έβαλαν τέλος στο σερί τεσσάρων επιτυχιών που μετρούσαν τα «γεράκια», ενώ βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 47-27 παραμένοντας στην δεύτερη θέση της Ανατολής.

Κορυφαίος των «ελαφιών» σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο τριπλ νταμπλ. 

Ο «Greek Freak» αγωνίστηκε για 37 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και είχε απολογισμό 36 πόντους (12/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 12/16 βολές), 16 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ υπέπεσε σε 3 λάθη. Τον «Giannis» ακολούθησαν σε απόδοση ο Κρις Μίντλετον που πέτυχε 21 πόντους και ο Πάτρικ Μπέβερλι που σημείωσε 18, ενώ οι Μπακς είχαν συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έμεινε εκτός αγώνα για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε.

Στο μεταξύ, κορυφαίος των Χοκς ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 38 πόντους (5/9 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ντετζούντε Μάρεϊ πλησίασε το τριπλ νταμπλ με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή