Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο

O ΠΑΟΚ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Λεωφόρο, επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη Λεωφόρο και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ από την αρχή της αναμέτρησης. Ο Μπράντον Τόμας έκανε στο 2’ εντυπωσιακή ενέργεια απ’ τα αριστερά, «έσπασε» την μπάλα προς τον Ράφα Σοάρες ο οποίος σέντραρε προς τον Ντεσπόντοφ που έκανε το 1-0.

Στο 29’ οι «Πράσινοι» έφεραν το ματς στα ίσα. Από σέντρα του Κώτσιρα από τα δεξιά, ο Κεντζιόρα έδιωξε με το κεφάλι, σ’ ένα σημείο όπου ο Μπερνάρ εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1.

Αμεση ήταν η αντίδραση από τον ΠΑΟΚ, αφού στο 36′ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Μεϊτέ έβγαλε κάθετη μπαλιά στην πλάτη του Βαγιαννίδη προς τον Μουργκ, και από παράλληλη μπαλιά ο Μπράντον Τόμας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57’ ο Κοτάρσκι έδιωξε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Μπακασέτα, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επέμβασή του στην κοντινή κεφαλιά του Γεντβάι στο 68’.

Στο 83’ ο Κοτάρσκι «νίκησε» ξανά τον Μπακασέτα, ενώ στο 89’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε διπλή προσπάθεια του Σαμάτα. Ο Παλάσιος έδιωξε με το χέρι πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και ο Μουργκ πέτυχε το 3-1. Στο 90’+2’, από ασίστ του Γερεμέγεφ, ο Μπερνάρ πάτησε στην περιοχή κι εκτέλεσε εύστοχα για το 2-3.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46’ Ρουμπέν), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Τσέριν (79’ Γερεμέγεφ), Κώτσιρας, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Σπόραρ (46’ λ.τρ. Παλάσιος), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο (77’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (72’ Σαμάτα). 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή