Η Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League

Η Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League

Σίτι και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τη Λίβερπουλ να μένει μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ ήταν η κερδισμένη στην κούρσα του τίτλου της Premier League μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι κορυφής της 30ής αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Αρσεναλ, που διεξήχθη στο «Ετιχαντ».
  
Τέλος στο σερί των οκτώ νικών της Σίτι έβαλε η Αρσεναλ, η οποία μπορεί να μην πήρε τους τρεις πόντους, ωστόσο απέσπασε ισοπαλία 0-0. Ολα αυτά προς ικανοποίηση της Λίβερπουλ, που μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ ξέφυγε με +2 βαθμούς από τους Λονδρέζους και +3 από τους πρωταθλητές.

Η Σίτι, όπως έκανε και στα προηγούμενα ντέρμπι στην έδρα της, ζορίστηκε αρκετά. Μετά το 1-1 με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, απόψε έμεινε στο μηδέν απέναντι στην Αρσεναλ, η οποία από την πλευρά της είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει την Μπράιτον με 2-1. Οι «γλάροι», που προέρχονταν από τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα από τους «κόκκινους» προηγήθηκαν με τον Γουέλμπεκ, ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε κι αφού ισοφάρισε με τον Ντίας πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος «βρήκε» το γκολ της νίκης με τον Σαλάχ στο 65΄. 

Τα αποτελέσματα

Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ             4-3

Μπόρνμουθ-Έβερτον                2-1

Τσέλσι-Μπέρνλι                   2-2

Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας    1-1

Σέφιλντ Γιουν.-Φούλαμ            3-3

Τότεναμ-Λούτον                   2-1

Άστον Βίλα-Γουλβς                2-0

Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γ.        1-1

Λίβερπουλ-Μπράιτον               2-1

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ          0-0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή