Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεγάλο deal με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεγάλο deal με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Επίσημη η συμφωνία με τον 24χρονο Αμερικανό, ο οποίος φθάνει αύριο στη Θεσσαλονίκη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έγινε και επίσημα μέλος του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε το τεράστιο deal με video στη σελίδα της στο Facebook, όπου αναφέρει πως μπορεί να είναι Πρωταπριλιά, αλλά η είδηση είναι αληθινή.

Ο 24χρονος Αμερικανός την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 19,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο η κατηγορία ξυλοδαρμού της συντρόφου του, που αργότερα διέψευσε η ίδια, είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα και το NBA. Συνολικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει αγωνιστεί σε 196 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 5 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ.

Ο παίκτης θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια των play out και εφόσον η ομάδα του κερδίσει το εισιτήριο για τα playoffs, τότε θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή