Σούπερ Λιγκ 1: Τελευταία «ζαριά» για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ 1: Τελευταία «ζαριά» για Παναθηναϊκό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, διεξάγεται το σημαντικότερο από τα αποψινά ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από «τελικός» για τους «πράσινους», καθώς ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας ψαλιδίζουν στο ελάχιστο τις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή έβαλε σε περιπέτειες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γκρέμισε τα όσα άρχισε να χτίζει με τη νίκη του στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα, καθώς έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πηγαίνει στη Λεωφόρο με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επικράτηση στις καθυστερήσεις επί των «ερυθρολεύκων» πριν από μερικά 24ωρα.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παλάσιος, τον Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στη μέση) και τον τραυματία Σπόραρ, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει και σε αυτόν τον αγώνα τον Στάνκοβιτς και κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο MVP του ντέρμπι της Κυριακής, Γιώργος Αθανασιάδης.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται με την πλάτη στον τοίχο τον Αρη. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο ήττες στο ξεκίνημα και θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν τουλάχιστον να κυνηγήσουν την 3η θέση, ώστε να μη μείνουν εκτός Ευρώπης σε περίπτωση που πάρει ο Αρης το Κύπελλο.

Ο Χουάν Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με τον αγώνα στην «Opap Arena», ενώ στους απόντες προστέθηκε και ο τραυματίας Ορτέγκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει έξι βαθμούς στο ξεκίνημα και μόνο αδιάφορη δεν είναι, κάτι που έδειξε και με τη νίκη της στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα.

Τέλος, στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» έχει –φαινομενικά– το πιο εύκολο έργο με αντίπαλο τη Λαμία. Μάλιστα, αν κερδίσει και η ΑΕΚ χάσει στη Λεωφόρο, θα επιστρέψει στην κορυφή της κούρσας.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: Ολυμπιακός – Αρης (19.00), ΠΑΟΚ – Λαμία (19.30), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21.00). Η βαθμολογία: ΑΕΚ 65, ΠΑΟΚ 63, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 56, Αρης 48, Λαμία 34.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή