Εύκολα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αρη

Εύκολα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αρη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη νίκη στα Play offs, αφού επικράτησε εύκολα 3-0 του Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές των Play offs, αφού επιβλήθηκε του Αρη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», που βρήκαν το γκολ στην πρώτη τελική τους προσπάθεια. Στο 6ο λεπτό όταν ο Φορτούνης με σέντρα ακριβείας από δεξιά επέτρεψε στον Ελ Κααμπί να βρει δίχτυα για 16η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Στο 41ο ο Μαροκινός κέρδισε πέναλτι, ωστόσο με κάκιστη εκτέλεση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ολυμπιακός βρήκε και δεύτερο γκολ χάρη στο συρτό σουτ του Ποντένσε εκτός περιοχής. Ο Καρβάλιο έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 89ο λεπτό αξιοποιώντας με κοντινό πλασέ το γύρισμα του Ρίτσαρντς από αριστερά.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (86΄ Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε (71΄ Ζέλσον Μάρτινς), Φορτούνης (71΄ Μασούρας), Γιόβετιτς (82΄ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82΄ Ελ Αραμπί)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46΄ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζιλ (46΄ Γκαρθία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78΄ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46΄ Ζαμόρα), Μορόν (67΄ Ανσαριφάρντ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή