Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1 τη Λαμία

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-1 τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, επικράτησε 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Offs και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή. 

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Τούμπα, αφού στο 7΄ Κοτάρσκι και Κεντζιόρα δεν υπολόγισαν σωστά και ο Μαρτίνεθ πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ήρθε η ισοφάριση. Στην πρώτη, ουσιαστικά, τελική τους προσπάθεια, οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 1-1 με κεφαλιά του Μιχαηλίδη.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι πίεσαν, με τον Αλι Σαμάτα με το κεφάλι να σπαταλά σημαντική ευκαιρία έπειτα από τη σέντρα του Τάισον. Ωστόσο, στο 71΄ ήρθε η ανατροπή με σουτ του Σβαμπ έξω από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, ο Γιώργος Κορνέζος υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Σαμάτα, με τον Σβαμπ να ευστοχεί στην εσχάτη των ποινών για το 3-1. Την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παίξει… τον μισό τίτλο απέναντι στην ΑΕΚ.

Η δε Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό αναζητώντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα Play Offs. Στις καθυστερήσεις η προσπάθεια του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81΄ Ζάστρε), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες (46΄ Μπάμπα), Τσιγγάρας (46΄ Μεϊτέ), Οζντόεφ (65΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (46΄ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (46΄ Σαντάνα), Τζανδάρης (90΄ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (87΄ Τόσιτς), Τόσιο (78΄ Στάνκο), Σλίβκα (78΄ Μάλτσι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή