Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός, 2-1 την ΑΕΚ

Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός, 2-1 την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ με ανατροπή και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 5′ με τον Βίντα, αλλά ο Παναθηναϊκός με γκολ των Μπακασέτα – Ιωαννίδη σε τρία λεπτά νίκησε 2-1 την Ενωση, την άφησε εκτός κορυφής κι έμεινε ολοζωντανός στη μάχη για τον τίτλο.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν από σέντρα του Γιόνσον στο δεύτερο δοκάρι, ο Χουάνκαρ δεν κάλυψε ιδανικά, ο Ελίασον την έκλεψε, γύρισε προς τον Βίντα που δεν αστόχησε κάνοντας το 0-1. 

 

Στο 25’ ο Μπακασέτας σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε, καθώς ο Αράο ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 32’ ο Ιωαννίδης έκλεψε τη μπάλα απ’ τον Μουκουντί, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει τη μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αράο μοίρασε στον Μπακασέτα ο οποίος με έξυπνο σουτ πέτυχε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή. Από μακρινή μπαλιά του Ακαϊντίν, ο Ιωαννίδης πίεσε τον Μουκουντί, του έκλεψε την μπάλα και… την έσκαψε πάνω από τον Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το 2-1 για τους «πράσινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση. Στο 90’+2’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκατσίνοβιτς, ο Ντραγκόφσκι έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνία του και κράτησε τη μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό ως το τέλος.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (61’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (88’ Βιλένα), Βέρμπιτς (61’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (88’ Ρουμπέν Πέρεθ), Μπερνάρ (79’ Λημνιός), Ιωαννίδης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (57’ Πινέδα), Γιόνσον (70’ Άμραμπατ), Ελίασον, Τσούμπερ (57’ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (57’ Αραούχο), Λιβάι Γκαρσία (57’ Πόνσε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή