Ηττες για Περιστέρι και Προμηθέα στο BCL

Ηττες για Περιστέρι και Προμηθέα στο BCL

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν τα κατάφεραν Περιστέρι και Προμηθέας στα πρώτα τους παιχνίδια εκτός έδρας για τα προημιτελικά του Basket Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη εναντίον της Βόννης, στη Γερμανία, διεκδίκησε τη νίκη για 25 λεπτά, ωστόσο από κει και πέρα δεν άντεξε και οι αντίπαλοι έκαναν το 1-0 στη σειρά των αγώνων επικρατώντας με 89-78.

Το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, το επιμέρους 28-16 της Βόννης και οι 24/31 βολές των γηπεδούχων ήταν τα στοιχεία που τους χάρισαν τη νίκη.

Ο Μήτρου Λονγκ με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για το Περιστέρι, ενώ Γκρίζελ και Κίρκγουντ, που πέτυχαν από 19, ξεχώρισαν από τους νικητές.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στις 10/4 (19.30) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα διεξαχθεί γίνει στις 16/4 (21.00) στη Βόννη.

Στη Μάλαγα, ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο τελείωσε στο -20 (42-22) και έτσι παρά την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος να ανατρέψει την κατάσταση, ηττήθηκε με 67-54.

Οι Χέιλ (14 π.) και Κάουαν (11 π.) ήταν οι διακριθέντες των Πατρινών.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 9/4 (19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή