Μπαρτζώκας: Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό

Μπαρτζώκας: Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα στην εντύπωση ότι ο αδιάφορος βαθμολογικά Ερυθρός Αστέρας θα είναι απόψε (20.00) πιο χαλαρός στο Βελιγράδι απέναντι στον «αδελφό» Ολυμπιακό που «καίγεται» για τη νίκη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου: «Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν στην Ευρωλίγκα, ακόμη κι όταν παίζει δίχως στόχους. Χωρίς πίεση παίζει πιο ελεύθερα. Η ατμόσφαιρα εκεί είναι πάντα θερμή. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό».

Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα φτιαγμένη για το φάιναλ φορ. Στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας θα παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη νίκη. Οταν αντιμετωπίζεις την πρώην ομάδα σου, είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Δεν μπορείς απλά να ξεχάσεις ότι ήσουν εκεί για επτά χρόνια. Τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο αποτέλεσμα». Οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ παραμένουν εκτός πλάνων, ενώ από τον Αστέρα θα απουσιάσει ο Τόμπκινς. Τα άλλα αποψινά παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής: 20.00 Μονακό – Ζαλγκίρις, 21.30 Αλμπα – Παρτιζάν, 21.30 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι, 21.45 Βαλένθια – Βιλερμπάν. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή