Μια άλλη Super League 1 εντός και εκτός γηπέδων

Μια άλλη Super League 1 εντός και εκτός γηπέδων

Σασπένς, δάκρυα, αναγνώριση και σεβασμό ανέδειξε η 3η αγωνιστική

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις αγωνιστικές στις οποίες κανείς δεν είναι αήττητος στα φετινά πλέι οφ της Super League 1. Τέσσερις ομάδες που τις χωρίζουν έξι βαθμοί. Και ακόμη επτά παιχνίδια που απομένουν, αναμένεται να επιβεβαιώσουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τον ομορφότερο Απρίλη των τελευταίων ετών…

Οι ικανότητες του Φώτη Ιωαννίδη, όπως ξεδιπλώθηκαν στο προχθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου, οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα που υποκλίθηκε στο ταλέντο του φορ του Παναθηναϊκού, προτρέποντάς μας να τον απολαύσουμε όσο είναι εδώ (η Λάτσιο χθες προστέθηκε στους άλλους μνηστήρες Σπόρτινγκ, Στουτγάρδη, Σεβίλλη, Αϊντραχτ), αλλά και αυτές του Πορτογάλου μέσου του Ολυμπιακού Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος μιλώντας στην «Bola» τον αποθέωσε, θέλοντας να τον κάνει γνωστό και εκτός συνόρων, αποτελούν πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι τα στοιχεία που έχει ανάγκη το άθλημα. Ειδικά στη χώρα μας όπου το τοξικό περιβάλλον δηλητηριάζει ό,τι πάει να το εξελίξει.

Ξέχωρα από το ποιος τελικά θα επικρατήσει, η Τετάρτη που μας πέρασε άφησε υποσχέσεις και είναι αναγκαίο να επαναληφθεί, παρά την πίεση του πρωταθλητισμού που καταβάλλει τους πρωταγωνιστές.

Ο δακρυσμένος Χουάνκαρ ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του, που έφερε το γκολ της ΑΕΚ, ο Μπακασέτας δεν πανηγύρισε το τέρμα του σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του, ο Μιχαηλίδης αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Στιγμές που σημάδεψαν την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ανεξάρτητα από το ποιος νίκησε και ποιος έχασε.

Στην πρώτη θέση πλέον βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και την Κυριακή στην «OPAP Arena» καλείται να αποδείξει πως είναι σε θέση να μεταβληθεί σε φαβορί για τον τίτλο. Αν φύγει αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ ο «δικέφαλος του Βορρά», τότε με δεδομένο πως θα έχει να αντιμετωπίσει στην έδρα του και τους άλλους τρεις διεκδικητές, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Μια ισοπαλία βάζει περισσότερο γερά στη μάχη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μια νίκη της ΑΕΚ κάνει την Ενωση πάλι νούμερο ένα φαβορί, με δεδομένο και το ότι ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα γι’ αυτήν. Ολα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο, αφού στο χορτάρι σχέδια και επιθυμίες ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή