Η Dubai BC στην Αδριατική Λίγκα και με το βλέμμα στη EuroLeague

Η Dubai BC στην Αδριατική Λίγκα και με το βλέμμα στη EuroLeague

Η Dubai BC θα είναι και με τη βούλα η 16η ομάδα στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, με την πόρτα της EuroLeague πλέον να... ανοίγει και επίσημα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την είσοδο της ομάδας από το Ντουμπάι στη EuroLeague πραγματοποιήθηκε, καθώς ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην ABA Liga της Dubai BC. Η τελευταία θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν ως η 16η ομάδα του θεσμού. Αυτό ανοίγει διάπλατα την πόρτα, ώστε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχουν εκπρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της EuroLeague και του EuroCup. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αδριατικής Λίγκας, στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες από τη φετινή σεζόν (14), ο νικητής της δεύτερης κατηγορίας και η Dubai BC. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το όριο για συμμετοχές από την κάθε χώρα (Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο) αυξήθηκε από τους 5 στους 6 συλλόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή