Σούπερ Λιγκ 1: Μεγάλη δοκιμασία για τρεις

Σούπερ Λιγκ 1: Μεγάλη δοκιμασία για τρεις

Ο ΠΑΟΚ «συγκρούεται» με την ΑΕΚ (Opap Arena) και ο ΠΑΟ με τον Αρη («Βικελίδης»)

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντέρμπι πρωτοπόρων αύριο στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ, με μια μονομαχία που θα καθορίζει τον κάτοχο της 1ης θέσης σχεδόν στα μισά της διαδρομής. Η ΑΕΚ πέρασε 2η μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό και μόνο με νίκη θα επιστρέψει στην κορυφή, ενώ ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει εκεί χρειάζεται δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία. Η «Ενωση» έχει κτίσει μια σημαντική παράδοση σε βάρος του «Δικεφάλου», καθώς τον κερδίζει πάντα εύκολα στην «Αγιά Σοφιά» χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Πολύ σημαντικό είναι και το ντέρμπι Αρη – Παναθηναϊκού, των δύο ομάδων που θα συνθέσουν στις 18 Μαΐου το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου.

Η χρονική απόσταση είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό και κανείς δεν συνδέει ενάμιση μήνα νωρίτερα το ένα παιχνίδι με το άλλο. Με δύο νίκες σε τρία ντέρμπι στα πλέι οφ, οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τρίποντο απόψε για να ξεκινήσουν με το δεξί το πιο βατό κομμάτι του προγράμματός τους, ενώ ο Αρης θα παίξει για την τιμή των όπλων, όπως το έκανε με επιτυχία εναντίον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός – Μάχες σωτηρίας σήμερα στα πλέι άουτ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Λαμία τη δεύτερη, βαθμολογικά αδιάφορη, ομάδα των πλέι οφ και προβάλλει ακλόνητο φαβορί για μια νίκη που θα τον κρατήσει στο γκρουπ των διεκδικητών. Αν αφήσει βαθμούς εκεί, όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ουσιαστικά θα χάσει τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημερώθηκαν και επισήμως από την UEFA ότι απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών τους στον αγώνα με τη Φενέρ στην Πόλη.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ (4η αγωνιστική): ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00 Λαμία – Ολυμπιακός, 19.30 Αρης – Παναθηναϊκός, 20.30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία (29 αγώνες): ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 60, Αρης 48, Λαμία 34.

Στα πλέι άουτ, το πιο σημαντικό αποψινό παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον Βόλο. Το πρόγραμμα (3η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός, 19.30 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά, 19.30 Παναιτωλικός – Βόλος, 20.00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Η βαθμολογία (28 αγώνες): Ατρόμητος 32, Αστέρας Τρίπολης 31, Πανσερραϊκός 30, ΟΦΗ 27, Βόλος 25, Παναιτωλικός 24, Κηφισιά 22, ΠΑΣ Γιάννινα 19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή