Ανάσα παραμονής για την Κηφισιά: 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ανάσα παραμονής για την Κηφισιά: 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Με ανατροπή και δύο γκολ του Οζέγκοβιτς, η Κηφισιά επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων -μετά τη βαριά ήττα από τον Βόλο- αντέδρασε, καθώς επικράτησε του Αστέρα 2-1, έφτασε τους 25 βαθμούς και προσπέρασε τον Παναιτωλικό ο οποίος έχασε από τον Βόλο στο Αγρίνιο.

Την ερχόμενη αγωνιστική, οι νεοφώτιστοι θα υποδεχτούν τον Παναιτωλικό σε έναν… τελικό παραμονής στην Καισαριανή. Ηταν μόλις το δεύτερο «διπλό» της Κηφισιάς στην κορυφαία κατηγορία. Χωρίς νίκη έμεινε ο Αστέρας στα Play Out.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που είδαν τον Μιριτέλο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ στο 35΄. Στο 66′ ήρθε η ισοφάριση με άψογο πλασέ του Οζέγκοβιτς. Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 68΄ σε μαρκάρισμα του Καστάνιο επί του Μπιφουμά. Ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 70΄ δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας βγήκε μαζικά μπροστά μετά την ανατροπή αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πρίτσα (2η κίτρινη) στο 90΄+2.

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (13΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83΄ Μάντζης), Κρέσπι (72΄ Παλάσιος), Καλτσάς (83΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα (29΄ Βαφέας), Τσάπαν (82΄ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52΄ Μιλίσεβιτς), Σολόα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80΄ Μενέντες), Οζέγκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή