Νίκη σωτηρίας στο Αγρίνιο για τον Βόλο – Τεσσάρα ο ΟΦΗ

Νίκη σωτηρίας στο Αγρίνιο για τον Βόλο – Τεσσάρα ο ΟΦΗ

Στο κρίσιμο ματς του Αγρινίου, ο Βόλος έφυγε με τεράστιο διπλό, αφού με το γκολ του Ασενχούν νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Σε θέση υποβιβασμού τα «καναρίνια». Tεσσάρα ο ΟΦΗ στον ΠΑΣ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη νίκη για τον Βόλο, μέσα στο Αγρίνιο, αφού επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού. Με τρία στα τρία στα Play Out, οι παίκτες του Χρήστου Κόντη έβαλαν τις βάσεις για την παραμονή, την ώρα που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 24 βαθμούς και είναι προτελευταίος, ενώ ο Βόλος έχει πλέον 28β. και η Κηφισιά 25β. Την ερχόμενη εβδομάδα, η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό. 

Ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο 29ο λεπτό, όταν ο Γιασίν Ασεχνούν με υπέροχο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 43΄η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Οικονόμου ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας. Στο 45ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Φακούντο Πέρες να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. 

Στο 88΄ ο Παναιτωλικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λομόνακο στο τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 89′ έμεινε με δέκα παίκτες ο Βόλος, όταν ο Νικολάι Άλχο αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Στο 90+5′ ο Παναιτωλικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ντουάρτε έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Κόβατς κράτησε το μηδέν με εξαιρετική επέμβαση. Στο 90+6′, ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να μείνει με δέκα παίκτες, αφού ο Μλάντεν είδε δεύτερη κίτρινη. 

Τεσσάρα ο ΟΦΗ, μειώθηκαν οι ελπίδες του ΠΑΣ

Ο Ριέρα στο 10΄άνοιξε το σκορ. Ο Μπακου στο 45+4′ πέτυχε το 2-0 για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο, πέτυχαν το 3-0 με τον Ισέκα στο 58′ και στο 86′ ο Ριέρα διαμόρφωσε το 4-0. Ηταν το πρώτο τρίποντο στα Play Out για τον ΟΦΗ. Στον πάτο της βαθμολογίας έμεινε ο ΠΑΣ. 

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 13 Απριλίου
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 15:00
Βόλος – Ατρόμητος 17:30
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 19:30
Κηφισιά – Παναιτωλικός 20:00

Η βαθμολογία των Play Out (3η αγωνιστική)

7.Ατρόμητος 33
8. Πανσερραϊκός 31
9. Αστέρας Τρίπολης 31
10. ΟΦΗ 30
11. Βόλος 28
12. Κηφισιά 25
13. Παναιτωλικός 24
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή