Στην κορυφή η Αρσεναλ, περιμένει το ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ

Στην κορυφή η Αρσεναλ, περιμένει το ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ

Η Αρσεναλ νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπράιτον στο «Αμεξ» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Εύκολο διπλό για τη Σίτι.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες πριν από το ματς με την Μπάγερν στο «Εμιρέιτς», στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, η Αρσεναλ επικράτησε της Μπράιτον εκτός έδρας με 3-0 και βρίσκεται στην κορυφή της Premier League.

H ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε μία «καθαρή» νίκη εκτός έδρας με τα γκολ των Σάκα, Χάβερτς και Tρoσάρ. Οι Λονδρέζοι ελπίζουν σε «γκέλα» της Λίβερπουλ στο ντέρμπι της Κυριακής (7/04) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, αφού τώρα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τους Reds. 

H Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 4-2. Με τη νίκη αυτή, η πρωταθλήτρια Ευρώπης βρέθηκε στο -1 από την κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο από τη Λίβερπουλ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με το γκολ του Ματετά, αλλά οι «πολίτες» ισοφάρισαν με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Λιούς πέτυχε το 2-1, ο Χάαλαντ σημείωσε το τρίτο γκολ και ο Ντε Μπρόινε πέτυχε το 4-1 φτάνοντας τα 100 με τη φανέλα της Σίτι. Η Πάλας μείωσε με τον Εντουάρ στο 86′.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε λίγα 24ωρα αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ, στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για την προημιτελική φάση του Champions League.

Τα αποτελέσματα

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι   2-4

Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ          2-3

Έβερτον-Μπέρνλι                 1-0

Φούλαμ-Νιούκαστλ                0-1

Λούτον-Μπόρνμουθ                2-1

Γουλβς-Γουέστ Χαμ               1-2

Μπράιτον-Άρσεναλ                0-3

Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ        7/04

Σέφιλντ Γιουν.-Τσέλσι          7/04

Τότεναμ-Νότιγχαμ Φόρεστ        7/04

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή