Στη Ρόμα το «Derby della Capitale»

Στο πρώτο της Derby della Capitale με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο, η Ρόμα νίκησε 1-0 την αιώνια αντίπαλο Λάτσιο και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι «τζιαλορόσι», οι οποίοι είναι στην 5η θέση στην κατάταξη και αήττητοι στους τελευταίους επτά αγώνες πρωταθλήματος (5-2-0), με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι στον πάγκο τους, κρατήθηκαν σε… τροχιά Champions League. Η Ρόμα πήρε το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης επικρατώντας της Λάτσιο με 1-0 με το γκολ του Μαντσίνι στο 42ο λεπτό. Η Ρόμα είχε την ευκαιρία να θέσει ακόμα πιο γερές βάσεις νίκης αλλά στο 54′ το σουτ του Ελ Σαράουι στην αντεπίθεση σταμάτησε στο δοκάρι. 

 

H Mίλαν δεν αντιμετώπισε προβλήματα, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της Λέτσε. Προηγήθηκε στο πρώτο 20λεπτο με τα γκολ των Πούλισικ (3′) και Ζιρού (20′). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 45ο λεπτό λόγω αποβολής του Κρστοβιτς και στο Β’ μέρος οι «ροσονέρι» μετά το 3-0 με τον Λεάο κατέβασαν στροφές…

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή