Ρόδος: Επεισόδια μεταξύ παικτών σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Αθλητής στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ρόδος: Επεισόδια μεταξύ παικτών σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Αθλητής στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων κλότσησε στο κεφάλι παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρόδο, μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Λάρδου και Ποσειδώνας Καρπάθου.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οπως αποτυπώνεται και σε σχετικό βίντεο, ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων κλότσησε στο κεφάλι παίκτη του Ποσειδώνα, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Ο αθλητής που δέχθηκε το χτύπημα, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».

«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή