Ολυμπιακός: Πεντάρα στη Λαμία με το βλέμμα στη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πεντάρα στη Λαμία με το βλέμμα στη Φενέρ

Με πρωταγωνιστές Ελ Καμπί και Γιόβετιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Λαμίας με 5-1 και πλησίασε την κορυφή

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη Λαμία, επικράτησε εύκολα με 5-1 και πήρε… ανάσες ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Φενέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εντυπωσιακοί στα πρώτα 45 λεπτά, πίεσαν ασφυκτικά και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 3-0. Ροτέισον του Μεντιλίμπαρ που είχε εκτός αποστολής Κάρμο, Τσικίνιο και Φορτούνη. Η πειραϊκή ομάδα έφτασε στους 63 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση, στο +1 από τον Παναθηναϊκό που παίζει αργότερα εκτός έδρας με τον Αρη και στο -4 και -2 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, που θα κλείσουν απόψε την αυλαία της 4ης ημέρας παίζοντας μεταξύ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο 22′ ο Γιόβετιτς με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο Μαυροβούνιος άσος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 0-2, καθώς τρία λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι από τον Τσιλούλη κι έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Κααμπί να διπλασιάσει από την άσπρη βούλα για τον Ολυμπιακό, στο 26΄. Στο 45’+1΄ ο Γιόβετιτς μοίρασε και ο Παπαδόπουλος με αυτογκόλ σημείωσε το 3-0. Το 4-0 ήρθε με αυτογκόλ του Κορνέζου, ενώ ο Ελ Αραμπί πέτυχε το 94ο τέρμα του με τα «ερυθρόλευκα» γράφοντας το 0-5. Ο Λέικ στο 88΄ διαμόρφωσε το 5-1. 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Κ. Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Στάνκο (46΄ Μάλτσι), Νούνιες, Σλίβκα (46΄ Τζανδάρης), Λέικ, Τσιλούλης (65΄ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (76΄ Κοντονίκος)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (46΄ Κίνι), Ρέτσος (58΄ Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς, Όρτα (71΄ Ιμπόρα), Έσε, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς (71΄ Καμπράλ), Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί (58΄ Ελ Αραμπί).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT