Πιο κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Αρη

Πιο κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Αρη

Χάρη στο εντυπωσιακό πλασέ του Σπόραρ και στο αυτογκόλ του Μπράμπετς, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζώντανος στη διεκδίκηση του τίτλου έμεινε ο Παναθηναϊκός, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους, έχοντας για μοιραίο τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος έκανε σοβαρό λάθος στο πρώτο γκολ, ενώ σημείωσε και αυτογκόλ στις καθυστερήσεις (90’+2’).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο. Μάλιστα, είχαν τρεις προσπάθειες εντός στόχου, με το φάουλ του Φαμπιάνο Λέισμαν (33’), την υπέροχη ατομική ενέργεια του Μορόν (35’) και το πλασέ του Φράνκο Φεράρι (40’) να δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά του Ντραγκόφσκι. Ο Τερίμ έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του περνώντας στο ματς τον Σπόραρ. Ο Σλοβένος τον δικαίωσε, αφού στο 62′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Λάθος του Μπράμπετς, πάσα του Μπερνάρ στον Σπόραρ που με τρομερό πλασέ έκανε το 0-1. Ο Γέντβαϊ έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καρίμ Ανσαριφάρντ, στη σπουδαιότερη ευκαιρία του Αρη. Ετσι, στις καθυστερήσεις ήρθε το 0-2 με αυτογκόλ του Μπράμπετς. 

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμβοντό (59’ Βερστράτε), Νταρίντα (73’ Τζούρασεκ), Μάνου Γκαρθία (73’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (73’ Ανσαριφάρντ), Μορόν.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ (77’ Μλαντένοβιτς), Ιωαννίδης (90’+1’ Βέρμπιτς), Μπακασέτας (88’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (77’ Τζούρισιτς), Τσέριν, Γέντβαϊ, Παλάσιος (46’ Σπόραρ), Αράο, Ακαϊντίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή