Κράτησε την κορυφή στο 89′ ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία 2-2 με την ΑΕΚ

Κράτησε την κορυφή στο 89′ ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία 2-2 με την ΑΕΚ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια με ισοπαλία 2-2 παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία της, με μια υποδειγματική αντεπίθεση ακριβώς στο 30΄ με υπέροχο τελείωμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. 

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η ΑΕΚ πέτυχε το 2-0. Ο Αμραμπατ με πολύ έξυπνη εκτέλεση προς τη γωνία του Κοτάρσκι στο 49΄ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν γρήγορα με «ξερό» σουτ του Μπάμπα Ραχμάν στο 62΄ κι ενώ νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Ντεσπόντοφ. Ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε και αυτή ήλθε ακριβώς με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Από σέντρα του Ραχμάν, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και ο Οζντόεφ, πεσμένος στο έδαφος, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης «έβγαλε» την κεφαλιά του Οζντόεφ κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (79΄ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (73΄ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (87΄ Φερνάντες), Ελίασον, Πινέδα (87΄ Μάνταλος), Γκαρσία (46΄ Πόνσε)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Ότο (59΄ Σάστρε), Μπάμπα, Μειτέ, Σβαμπ (66΄ Οζντόεφ), Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Μπράντον (59΄ Σαμάτα)

5η αγωνιστική – Κυριακή 14 Απριλίου
17:00 Παναθηναϊκός-Λαμία
20:30 ΑΕΚ-Αρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1 Μαϊου

Η Βαθμολογία των Play – Offs (4η αγωνιστική)

1. ΠΑΟΚ 67
2. ΑΕΚ 66
3. Παναθηναϊκός 65
4. Ολυμπιακός 63
5. Αρης 48
6. Λαμία 34

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή