Τσιτσιπάς: Πέρασε στον β΄ γύρο του Μόντε Κάρλο Masters

Τσιτσιπάς: Πέρασε στον β΄ γύρο του Μόντε Κάρλο Masters

Ο 25χρονος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νικολάς Τζάρι -Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήρε τη νίκη επί του Λάσλο Τζέρε με τον Σέρβο να εγκαταλείπει στο δεύτερο σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Εκεί, ο 25χρονος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νικολάς Τζάρι (Χιλή)-Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι (Αργεντινή). Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε το «break» και προηγήθηκε 3-1, ενώ αμέσως μετά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ο Τσιτσιπάς «έσπασε» ξανά το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 5-1, ενώ, παρά την άμεση «απάντηση» με «break» του Τζέρε, ο οποίος μείωσε σε 5-3, ο Τσιτσιπάς «έκλεισε» το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του Τζέρε και προηγήθηκε 3-2. Λίγο αργότερα ο Ελληνας πρωταθλητής προηγήθηκε 30-0 στο 6ο game, με τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει και τον Τσιτσιπά να παίρνει την πρόκριση για τους «32» του τουρνουά.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή