Βasket League: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ εξαιτίας ενός μπουκαλιού

Βasket League: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ εξαιτίας ενός μπουκαλιού

Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η ΔΕΑΒ στην ΑΕΚ για τη ρίψη μπουκαλιού από οπαδό της στο ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η ΔΕΑΒ στην ΑΕΚ για τη ρίψη μπουκαλιού από οπαδό της στο ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με την απόφαση, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε «σε βάρος του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΚΑΕ ΑΕΚ” τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής δύο (2) αθλητικών συναντήσεων ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση αυτή συμμετέχει, λόγω ρίψης εντός του αγωνιστικού χώρου από φίλαθλο της, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΑΕΚ που έλαβε χώρα στις 06-04-2024 στην Πάτρα για τα playouts της Basket League 2023-2024, γυάλινου μπουκαλιού το οποίο θρυμματίστηκε, δηλαδή αντικειμένου πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη στα εγγύς ευρισκόμενα αστυνομικά όργανα και θεατές.

Δεδομένου ότι το εγκαλούμενο σωματείο έχει ήδη τιμωρηθεί διά της υπ΄ αριθ. 1/2024 Πράξεως της ΔΕΑΒ για ανάλογη παράβαση τυγχάνει υπότροπο, οπότε επιβάλλεται διπλάσια διοικητική κύρωση. Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 του ν.5085/2024».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT