Champions League: Σπουδαία ματς και ανοιχτοί λογαριασμοί

Champions League: Σπουδαία ματς και ανοιχτοί λογαριασμοί

Ισόπαλη 3-3 έληξε η πρώτη «γιγαντομαχία» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League. Χωρίς νικητή (2-2) το άλλο ματς στο Λονδίνο ανάμεσα σε Αρσεναλ και Μπάγερν

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή ήταν η αναμέτρηση στη Μαδρίτη, όπου Ρεάλ και Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στο «Ετιχαντ». Εξαιρετικά γκολ και δυναμικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισαν το ματς που πέρασε στην ιστορία του Champions League.

Σε μια αναπάντεχη τροπή, η Σίτι προηγήθηκε, η Ρεάλ απάντησε, οι Αγγλοι πήραν ξανά προβάδισμα, αλλά ο Βαλβέρδε κράτησε «ζώντανη» την ομάδα του.  

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου το σκορ ήταν 2-1 για τη «Βασίλισσα» παρότι η Σίτι είχε προηγηθεί. Ηταν μόλις ο δεύτερος νοκ-άουτ αγώνας στα χρονικά του θεσμού με τρία γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Mόλις στο 2′ ο Σίλβα με έξυπνη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0, ωστόσο το αυτογκόλ του Ντίας από το σουτ του Καμαβινγκά έφερε την ισοφάριση στο 12′, ενώ στο 14′ ο Ροντρίγκο με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 2-1. 

Στο β΄ ημίχρονο οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέκτησαν το προβάδισμα με δύο «απανωτά» καταπληκτικά γκολ των Φόντεν, Γκβάρντιολ. Ωστόσο, η είσοδος του Μόντριτς έδωσε φρεσκάδα στη Ρεάλ και στο 79΄ο Βαλβέρδε με τρομερό τελείωμα πέτυχε το 3-3.

Ετσι, η Ρεάλ απέφυγε την ήττα, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι μέτρησε το 200ο ματς του στη διοργάνωση, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος προπονητής.

Η Σίτι παραμένει αήττητη εδώ και 14 μήνες στο Champions League και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης.

 

Εντυπωσιακό ματς χωρίς νικητή στο Λονδίνο

Μπορεί η Μπάγερν να έχει χάσει όλους τους στόχους εντός συνόρων, ωστόσο εκτός Γερμανίας παραμένει ισχυρή. Οι Βαυαροί απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από την Αρσεναλ στο βόρειο Λονδίνο και δείχνουν πως έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς της 17ης Απριλίου.

Μόλις στο 12΄ο Σάκα πέτυχε το 1-0, ωστόσο στο 18′ ο Γκνάμπρι έκανε το 1-1. Ο Κέιν συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στους Gunners και στο 32′ με πέναλτι πέτυχε το 2-1. Ηταν το 15ο γκολ εναντιον της Άρσεναλ, βρίσκοντας δίχτυα σε κάθε μία από τις τελευταίες δέκα σεζόν είτε ως παίκτης της Τότεναμ είτε -πλέον- της Μπάγερν.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τροσάρ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Γκαμπριέλ Ζεσούς. H Μπάγερν είχε δοκάρι στο 90′ με τον Κομάν, ενώ η Άρσεναλ στην τελευταία φάση ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σάκα. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή