Τσιτσιπάς: Εύκολα στους «16» του Μόντε Κάρλο

Τσιτσιπάς: Εύκολα στους «16» του Μόντε Κάρλο

Μετά τη νίκη επί του Τζέρε, ο Ελληνας τενίστας κυριάρχησε στο court επί του Τομάς Μαρτίν Ετσεβερί και πήρε την πρόκριση με σκορ 6-1, 6-0

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους «16» του τουρνουά της κατηγορίας ATP Masters 1000 που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας (Νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη) επιβλήθηκε του Αργεντινού, Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι (Νο 31 στον κόσμο) με 6-1, 6-0, σε αναμέτρηση διάρκειας 63 λεπτών για τη φάση των «32» της χωμάτινης διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Εκεί, θα έχει ακόμα δυσκολότερο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος νίκησε τον Σεμπάστιαν Οφνερ με 6-3, 6-4.

Ο Ελληνας πρωταθλητής «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς του Ετσεβερί και πήρε τα επόμενα έξι διαδοχικά γκέιμ, «κλείνοντας» το σετ με 6-1. Το δεύτερο σετ άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, καθώς ο Τσιτσιπάς έκανε τρεις φορές «break» και προηγήθηκε 5-0, με αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς πρόβλημα στη νίκη-πρόκριση στους «16». 

Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο παρελθόν σε επίπεδο ATP, με τον Ελληνα πρωταθλητή να προηγείται στις νίκες με 9-5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή