Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του

O «Greek Freak» τραυματίστηκε στο ματς με τους Σέλτικς και όλα δείχνουν πως θα χάσει παιχνίδια του α΄ γύρου των Play - Offs

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στην αριστερή γάμπα αφού, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του «Athetic», ο σταρ των Μπακς δεν φαίνεται να έχει υποστεί ζημιά στον αχίλλειο τένοντα, προς ανακούφιση όλων.

Η αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των «ελαφιών» έκανε λόγο για διάταση στον μακρύ πελματικό μυ, που βρίσκεται στο εσωτερικό του γαστροκνήμιου, πάνω από τον αχίλλειο τένοντα.

Η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του οργανισμού του στη θεραπεία. Ολα δείχνουν πως θα μείνει εκτός δράσης περίπου δύο εβδομάδες. 

Στο «χειρότερο σενάριο» ο Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στα παρκέ πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος των Play – Offs.

Ακόμα και πριν την έναρξη του νικηφόρου αγώνα (104-91) με τους Σέλτικς, είχε γίνει γνωστό πως η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη λόγω τενοντοπάθειας στον αριστερό μηριαίο. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. 

Με πληροφορίες από Athletic

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή