Χωρίς κάμερες το Πανθεσσαλικό, κεκλεισμένων το Βόλος – Ατρόμητος

Χωρίς κάμερες το Πανθεσσαλικό, κεκλεισμένων το Βόλος – Ατρόμητος

Οπως έκανε γνωστό η ΔΕΑΒ, στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι κάμερες δεν λειτουργούν, συνεπώς το ματς του Βόλου με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε ότι οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας εξακολουθούν να μη λειτουργούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, συνεπώς η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των Play outs θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθ. 12/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΣΠ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 13/04/2024, για το πρωτάθλημα της 4ης αγωνιστικής των Play outs της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή