Εντυπωσιακό το Περιστέρι, έμεινε «ζωντανό» για το Final 4

Εντυπωσιακό το Περιστέρι, έμεινε «ζωντανό» για το Final 4

Το Περιστέρι επικράτησε εύκολα της Βόννης με 90-62, στέλνοντας τη σειρά των προημιτελικών σε τρίτο ματς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το Περιστέρι bwin, διέλυσε τη Βόννη με 90-62 στο Game 2 και έμεινε ολοζώντανο στη μάχη για το Final 4 του Champions League. Tρίτο και τελευταίο παιχνίδι στη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη 16/4).

Οι Περιστεριώτες ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν πολύ εύκολα τη νίκη. Το Περιστέρι ανανέωσε πολλές επιθέσεις με τα 14 επιθετικά ριμπάουντ που κέρδισε, έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και δεν άφησε τους Γερμανούς να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά του. Η πίεση που αισθάνθηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν τεράστια, κάτι που φάνηκε από τα 3/15 τρίποντα. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζο Ράγκλαντ με 21 πόντους και 9 ασίστ, με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ να προσθέτει 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τον Τόμπσον 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ και ο Λαβ ήταν κομβικός με 15 πόντους. Στον αντίποδα, ο Φομπς είχε μόλις 3 πόντους και δεν βοήθησε με 1/9 σουτ. 

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 46-34, 69-48, 90-62

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT