Conference League: Ετοιμοι για το πρώτο βήμα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Conference League: Ετοιμοι για το πρώτο βήμα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Μπριζ και Φενέρ στους «8» του Conference

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια συνθήκη πρωτόγνωρη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δύο ομάδες μας αγωνίζονται απόψε στην προημιτελική φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με (μακρινό ακόμη) φόντο τον τελικό του Conference League που θα φιλοξενηθεί στις 25 Μαΐου στην OPAP Arena, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Πρώτος στη μάχη (19.45, CS3HD) ρίχνεται ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ακολουθεί στις 22.00 (CS2HD) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Μπριζ. Οι ρεβάνς θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, με τον νικητή του πρώτου ζευγαριού να αντιμετωπίζει στην ημιτελική φάση όποιον επικρατήσει στην αναμέτρηση Αστον Βίλα – Λιλ και του δεύτερου όποιον περάσει από το ζευγάρι Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα.

«Δεν πρέπει να μένουμε στα άσχημα, αλλά δεν τα ξεχνάμε κιόλας. Υπήρχε ένα διάστημα στο οποίο δεχόμασταν πρώτοι γκολ και δεν καταφέρναμε να κερδίζουμε πάντα.

Αυτή τη στιγμή όμως τα πράγματα και η δυναμική της ομάδας έχουν αλλάξει. Εχουμε διορθώσει πολλά και με πολλή δουλειά παρουσιάζουμε καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ήταν η απάντηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ερώτημα εάν προβληματίζεται από το συνήθως αναιμικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα εντός έδρας μεγάλα παιχνίδια, με τον ίδιο να δείχνει αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου (sold out το ματς) η ομάδα του θα υπερισχύσει.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν, σε αντίθεση με τη Φενέρ που ήρθε στην Ελλάδα με τους Ουντέρ και Φρεντ, αλλά χωρίς τους Οουστερβόλντε, Γιαντάς, Κινγκ και Τζικού.

O ΠΑΟΚ πήγε στο Βέλγιο χωρίς τον Μουργκ (ίωση) και με πολύ περισσότερους οπαδούς από τα 1.450 εισιτήρια που δικαιούται. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά μετά το περυσινό της πάθημα με την Μπενφίκα (το γήπεδο γέμισε από Πορτογάλους μετανάστες) η Μπριζ δεν δίνει έξτρα εισιτήρια κι ας έχει περίπου 10.000 αδιάθετα. Ο Νίκι Χάγιεν έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι έδειξε την ποιότητά του στα παιχνίδια με Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θα πορευθεί χωρίς τους τραυματίες Μινιολέ, Ολσεν, Νίλσεν και Οντόι. «Ηρθαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, απίστευτο το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ. Εχουμε δυνατή θέληση να μας δουν να ανεβαίνουμε και στο επόμενο επίπεδο», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της απουσίας του Μουργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή