ΠΑΟΚ: Ηττα 1-0 από την Μπριζ, ελπίδα πρόκρισης στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ηττα 1-0 από την Μπριζ, ελπίδα πρόκρισης στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 στο Βέλγιο, ελπίζει, ωστόσο ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή στην Τούμπα, την επόμενη εβδομάδα. Με τρεις βασικές απουσίες οι Βέλγοι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, ωστόσο, έμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης. Η Μπριζ επικράτησε με 1-0, όμως η επέμβαση του Κοτάρσκι στο πέναλτι του Τιάγκο, κράτησε τον «δικέφαλο» στο… κόλπο της πρόκρισης στους «4» του Conference, την ερχόμενη Πέμπτη στην κατάμεστη Τούμπα.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Μπριζ, αφού τιμωρημένοι είναι ο πρώτος σκόρερ, Τιάγκο, ο αριστερός μπακ Ντε Κάιπερ και ο βασικός αμυντικός, Μέχελε. 

Στο σημερινό παιχνίδι, η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της επιθετική απόπειρα. Ο Γιουτγκλά «είδε» το κενό, μοίρασε στον Φέτλεσεν, ο οποίος ανενόχλητος νίκησε τον Κοτάρσκι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι Βέλγοι είχαν καλή στιγμή να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Τιάγκο δεν κατάφερε να σκοράρει. Το ματς δεν είχε αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες, με την Μπριζ να διατηρεί κατά κύριο λόγο τον έλεγχο και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί, χωρίς να δημιουργεί όμως ευκαιρίες. 

Στο 58′ η Μπριζ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σκόρας έκανε γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γιουτγκλά που σούταρε από κοντά, με τον Κοτάρσκι να διώχνει ενστικτωδώς.

Στο 76′ η Μπριζ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ονιεντίκα από τον Κοτάρσκι. Ωστόσο, ο Κροάτης νίκησε τον Τιάγκο και κράτησε τον ΠΑΟΚ ολοζώντανο στη μάχη της πρόκρισης.

Μπριζ: Τζάκερς, Σπίλερς (56′ Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κούιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73′ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73′ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73′ Μπράντον Τόμας).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή