Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Καρέν Χατσάνοφ επικρατώντας με 6-4, 6-2 και συνεχίζει στα ημιτελικά του Μasters στο Μόντε Κάρλο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος στο Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με 6-4, 6-2 και το εμπόδιο του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της σειράς Masters. Εκεί, θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ρούνε – Σίνερ.

Το ματς άρχισε με τρία διαδοχικά break (δύο ο Τσιτσιπάς, ένα ο Χατσάνοφ), με τον Έλληνα τενίστα να κρατάει τα δύο επόμενα γκέιμ στο σερβίς του και να προηγείται 4-2. Ο Τσιτσιπάς βελτίωσε το σερβίς κι έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4 σε 48 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Χατσάνοφ μπήκε πιο δυνατά, αλλά άστοχες αποφάσεις σε εύκολους πόντους του κόστισαν. Ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και με οκτώ στη σειρά πόντους έφθασε στο 5-2 και σερβίροντας έκλεισε το σετ με 6-2 και μαζί τον προημιτελικό σε 88 λεπτά. Ετσι, συνεχίζει την πορεία του προς το τρόπαιο του τουρνουά, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές την προηγούμενη τριετία (2021 και 2022).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή