Αφήστε τον κόσμο να χαρεί την μπάλα

Αφήστε τον κόσμο να χαρεί την μπάλα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες, οι προπονητές, το ποδόσφαιρο θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους, να τους προσφέρουν συγκινήσεις, αλλά κάποιοι δεν τους το επιτρέπουν. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους παράγοντες, που βάζουν το προσωπικό και συλλογικό συμφέρον πάνω από το άθλημα.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης, παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης, για τους ημιτελικούς του Conference League. Ο πρώτος μάλιστα θα είχε «καθαρίσει» την υπόθεση, αν ο προπονητής του, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχτηκε, έκανε καλύτερη διαχείριση μετά το 3-0.

Ο «∆ικέφαλος του Βορρά», παρά την ήττα του στο Βέλγιο, μπορεί κάλλιστα να βρεθεί στους «4», αφού και η Μπριζ δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά και η Τούμπα είναι πάντα… κατηφορική για τους αντιπάλους του.

Ομως, αυτές τις καλές αγωνιστικές στιγμές ήρθαν να τις επισκιάσουν για άλλη μια φορά οι παρασκηνιακές κινήσεις αυτών που θέλουν να διοικούν, και φυσικά ο «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ των δήθεν συνεταίρων της Λίγκας. Αιτία, ποια άλλη; Η διαιτησία.

Πιστεύω πως η συμφωνία για Ελληνες διαιτητές στον αγώνα ΑΕΚ – Αρη, πέρα από την παράκαμψη της ΕΠΟ, που αυτή θα έπρεπε να αποφασίσει και όχι απλά να κάνει δεκτό το αίτημα των διοικήσεων των δύο ομάδων, δεν έχει σχέση με την εμπιστοσύνη ή όχι στους ξένους. Το μοναδικό κίνητρο ήταν, για άλλη μια φορά, να γίνει επίδειξη δύναμής τους προς πάσα κατεύθυνση.

Υ. Γ.: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να κάνει τον τελικό του Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό», το οποίο δεν πληροί τα μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό και το παιχνίδι Βόλου – Ατρομήτου θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», επειδή δεν λειτουργούν ακόμη οι κάμερες ασφαλείας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή