Βαθμός… παραμονής στις Σέρρες

Βαθμός… παραμονής στις Σέρρες

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό βαθμό που ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή τους στη Super League, πήραν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. 

Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ισάριθμες απάντησε αυτή του Τραϊανού Δέλλα, με τις δυο ομάδες να εξασφαλίζουν ουσιαστικά την παραμονή τους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′, όταν από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ματίας Τομάς στο 22’, ο Αλεξιτς πλάσαρε για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Αντριαν Ριέρα. Ο Κατσίκας νίκησε αρχικά τον Μπάκιτς, αλλά στην επαναφορά ο Μαυροβούνιος μέσος ισοφάρισε.

Πριν κλείσει το α’ μέρος, οι Σερραίοι έφτασαν στο 2-1 με την κεφαλιά του Μπετανκόρ. Στο 75’, ο Σαντιάγκο Μόσκερα έκανε τη σέντρα πέφτοντας, με τον Μπάκιτς να βρίσκει ιδανικά την μπάλα για το 2-2. Σκορ που έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα. Ετσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στους 32 βαθμούς κι ο ΟΦΗ στους 31, έχοντας απόσταση οκτώ κι επτά βαθμών, αντίστοιχα, από τον προτελευταίο Παναιτωλικό που αγωνίζεται στην Καισαριανή (20:00) με την Κηφισιά.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (59’ Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84’ Ντανκερλουί), Ουάρντα, Άλεξιτς (84’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (71’ Χατζηστραβός).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Βούρος, Λουκάο, Μπάκιτς, Γκαγέγκος (69’ Μεγιάδο), Μπακού (66’ Μόσκερα), Τοράλ (74’ Γκλάζερ), Ριέρα (66’ Αποστολάκης), Λέγια Ισέκα (74’ Φελίπε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή