Ο Παναθηναϊκός 3-1 τη Λαμία, με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός 3-1 τη Λαμία, με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Λαμίας και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14′, αλλά με εξαιρετική εμφάνιση του Μπερνάρ επικράτησε 3-1 της Λαμίας και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο. 

 

O Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και στο 14′ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από λάθος του Κώτσιρα, ο Σλίβκα έκλεψε έξω από την περιοχή και με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, πίεσαν και στο 18′ ισοφάρισαν. Ο Μπερνάρ άρχισε τη φάση, ο Αράο σέντραρε και ο Τσέριν με άψογο τελείωμα νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-1.

 

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές φάσεις, ωστόσο η «λύτρωση» ήρθε στο 60′. Ο Μπερνάρ με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 60′ έκανε το 2-1 και ουσιαστικά «έδιωξε» το άγχος από την ομάδα του.

 

Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» έριξαν ρυθμό, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ χωρίς να απειληθούν και τελικά ο Μπερνάρ στο 87′ με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-1. 

 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν (89’ Ζέκα), Μπακασέτας (89’ Τζούριτσιτς), Μπερνάρ (90’+2’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (89’ Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71’ Παλάσιος).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (71’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ (55’ λ. τρ. Σίντκλεϊ), Τζανδάρης, Σλίβκα, Λέικ (57’ Τόσιτς), Νούνιες (71’ Τσούκαλος), Τσιλούλης (57’ Βασιλαντωνόπουλος), Μάλτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή