Γενέθλια στην κορυφή για την ΑΕΚ

Γενέθλια στην κορυφή για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια με μια νίκη 2-0 κόντρα στον Άρη, γεγονός που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας - Δυο γκολ ο Πόνσε

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Άρη στην κατάμεστη «ΟPAP Arena», γιόρτασε ιδανικά τα 100ά της γενέθλια και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. 

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, πίεσε τον Άρη και προσπάθησε να φανεί απειλητική. Στο 9’, Χατζισαφί και Γιόνσον συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον Ιρανό να σεντράρει για τον Πόνσε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και πέντε λεπτά μετά πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Ελίασον να γεμίζει ωραία και τον Πόνσε να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει.

Ο Άρης προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο 28′ ο Μοντόγια δεν καταφερε να φανεί απειλητικός.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ και στο 50’ είχε ευκαιρία για το 3-0 αλλά αυτήν τη φορά ο Πόνσε δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα. Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο, με τον Άρη να μην μπορεί να βρει χώρους για να δημιουργήσει. Ο ρυθμός έπεσε στα τελευταία λεπτά και το ματς έληξε με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στην κορυφή της Super League, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (77΄ Μάνταλος), Ελίασον (77΄ Άμραμπατ), Τσούμπερ (69΄ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς (69΄ Λιούμπιτσιτς), Πόνσε (84΄ Φερνάντες)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (46΄ Φατόρε), Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Ζιλ (46΄  Νταρίντα), Φερστράτε, Παναγίδης, Σαβέριο (64΄ Μορόν), Φετφατζίδης (64΄  Μανού Γκαρθία), Ανσαριφάρντ (75΄ Βέλεθ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή