Οι Ιταλοί στέλνουν Εβανς και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί στέλνουν Εβανς και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Η ιταλική ιστοσελίδα Sportando τονίζει πως ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κίναν Εβανς, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ιταλική ιστοσελίδα Sportando βάζει ξανά τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια, τονίζοντας μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον γκαρντ της Ζαλγκίρις, Κίναν Εβανς, για διετές συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα από τη Λιθουανία ανέφεραν ότι ο Εβανς έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης από τη Ζαλγκίρις, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην EuroLeague, μετρώντας μέσο όρο 17,3 πόντους, 3,9 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 27:23 λεπτά συμμετοχής, με το εξαιρετικό 43,5% στο τρίποντο. 

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, σε πολύ καλό σημείο για την επιστροφή του στον Πειραιά βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι, μιας και φαίνεται να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την ομάδα. Ο ίδιος είχε τονίσει τον περασμένο Μάρτιο: «Ποτέ ξανά τέτοια ασέβεια. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν». Ο Ντόρσεϊ, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου μετρά στη διοργάνωση 8,9 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ σε 17:50 λεπτά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή